Potisk pásek

Pokud máte nějaký internetový obchod, tak by bylo dobré, kdybyste si nechali na lepicí pásku vytisknout vaše logo firmy. Dělá to dobrý dojem a kurýr snadno pozná, o jaký balíček jde a nedojde k případné záměně a podobně. Je to také vaše vizitka. Když budete mít tuhle pásku, tak to bude pro vás i příjemnější a opravdu skvělé, takže se ničeho nebojte a rozhodněte se ještě hned dneska a bude to skvělé. Určitě byste si měli vybrat z naší nabídky tohle všechno a uvidíte, jak to bude skvělé a pro vás geniální řešení.

páska lepící

Nechte se inspirovat naší galerií a podívejte se, co jsme za loga a potisky vytvořili. Pokud byste si chtěli nechat udělat logo od profesionála nebo navrhnout potisk tak, aby to bylo co nejlepší, tak to je také dobrý krok, které ho můžete využít. Poté pošlete logo nebo jiný návrh ve vektorové grafice k nám přes email a my vám uděláme návrh jak grafický, tak i cenový a domluvíme se na termínu a všechno bude Jendové. Pro lepší manipulaci s páskou si můžete koupit ještě další pomůcky, které vám budou pomáhat. Naše skvělé potisknuté pásky se vám budou moc líbit, to je jasné.

Papírové pásky

Pokud byste chtěli bát šetrní k přírodě, tak tu pro vás máme i tyhle papírové pásky, na které také můžeme natisknout všechno, co budete chtít, je to jen a jen na vás, takže my vám nabízíme opravdu hodně možností, takže si na sto procent vybere i ten nejnáročnější klient, protože tohle prostě jinak nejde, takže se nemusíte vůbec ničeho obávat a všechno tohle dopadne dobře. Určitě budete nadšení, protože my vám všechno doručíme opravdu rychle, bez nějakých zbytečných problémů a všechno bude naprosto jednoduché, to se nebojte.

navíječ pásky

Výhody

  • Nízké ceny
  • Maximální spokojenost
  • Široký sortiment zboží

Určitě se přesvědčte na vaše vlastní oči o našich produktech a naší nabídce. Budete spokojení.