…a další den popojeďte o kousek dál

Vodní živel asi máte ve svém znamení, viďte? Neumíte si představit volné dny bez vody. A víte, že nemusíte jezdit daleko za hranice, abyste si vodních toků užili dosyta? Co kdybyste člun Boat007 považovali za jediný dopravní prostředek ve svém zaslouženém volnu. To by se Vám přece mohlo líbit!

člun nafukovací

Naplánujte si prostě cestu po řece
Váš sen o dovolené na vodě se Vám může splnit, aniž byste se zadlužili koupí plachetnice a odjeli s ní na širé moře. I když máte ve svém blízkém okolí pověst dobrodruha, můžete být na sebe pyšní. S motorovým člunem, který poskytuje jednoduchou obsluhu, můžete zažít nevšední dovolenou na řece, kterou si pro letošní léto vyberete. A nemusíte vyhazovat peníze za pobyt u moře.

Vezměte si mustr od hudebního skladatele
Bedřich Smetana si vybral pro svou symfonickou báseň řeku Vltavu a hudebně, s dokonalostí génia, ji úžasně popsal od jejího počátku v šumavských hvozdech až do jejího spojení s řekou Labe u Mělníka.
Proč byste ji Vy nemohl projet na svém novém člunu s motorem? Nebo alespoň její část? Svůj dopravní prostředek můžete zaparkovat každý večer u jiného břehu a strávit každý den na jiném místě jejího toku. Nejenže pořídíte úžasné snímky každého koutu této nejdelší řeky Čech, ale také poznáte mnoho dalších vodních nadšenců. A příští rok? Buď se vrátíte na místa, která byste si chtěli projet znovu, nebo zvolíte další řeku, kterou probádáte na svém vlastním kvalitním člunu! Kombinací s projížďkami na motorovém člunu je vážně mnoho. Vy na něco přijdete určitě sami.

čluny

Líbí se Vám nápad s člunem?
Určitě se Vaše nadšení pro vodní toky znásobilo, viďte? Nápad s kvalitním nafukovacím člunem není zase tak špatný, co říkáte? A pádlování jste také ušetřeni. Tak nad ním začněte uvažovat. Určitě neprohloupíte. Takže nyní jste už jen Vy strůjcem svých volných dnů. Jak je prožijete, záleží jen na Vás.