Nádherné momenty zachycené na kameru


Pokud necháváte vaši drahou polovičku, která vůbec neumí fotit, aby vás fotila, tak jistě znáte hned několik momentů, http://www.e-automatizace.cz/ebooks/mmv/moment/moment_zakladni_typy_mericu.htm kdy byste nejraději toho druhého zaškrtili. Tady máte přeci naprosto nemožné nohy, tady zase vypadáte, že měříte metr padesát, tady zase máte protáhlý obličej, tady je zaměření mimo, tady je zaměření na rostlinu vedle vás a zbytek fotografie je rozmazaný. Je to vůbec šílené, pokud chcete mít alespoň jednou za pár měsíců pěknou fotku, kterou se můžete pochlubit přátelům nebo rodině. Ovšem těžko něco takového budete mít, pokud vás bude fotit ten samý člověk. A přiznejme si, nikdo není takový blázen, že by se s druhým rozešel kvůli fotkám, byť někdy to je opravdu na facku.
fotograf při západu slunce v přírodě
Určitě si myslíte, že v dnešní době plné moderních fotoaparátů, které takřka dělají všechno samy, by si ten druhý už konečně mohl nějak dopomoci k lepším fotkám, ovšem realita je taková, že ani všechna moderní technika světa nepřipraví novátorského fotografa dost dobře na to, co bude následovat a tedy ostré focení s ostrým sluncem, stínem a nejrůznějšími peripetiemi fotografování jako je vítr, rozevláté vlasy, špatné počasí apod.

Je to neskutečně těžký úděl, být něčí fotograf, hlavně v této době, kdy se na fotografie na sociálních sítích či jinde kladou opravdu velké nároky a pokud někdo nechce být přehlédnut, musí jeho fotografie vyčnívat nad ostatní a být zkrátka o něčem jiném.
film do fotografu v černobílém provedení
Fotograf Zlín Kateřina Svobodová je však profesionál nad profesionály, který dokáže vykouzlit i v tom nejobyčejnějším prostředí hotová nadpozemská kouzla. Jediné, co dělí vás a vaše blízké od krásných fotek vašich, vaší rodiny nebo třeba vašich dětí, je jeden telefonát nebo zpráva a domluvené datum. Nenechte se tak okrádat o cenné vzpomínky, které již nikdy nepůjde vrátit zpátky a nechte si je zvěčnit v opravdu profesionálním fotografování bez zbytečných nervů a bez křiku.