Hledáte skvělé nápady a recepty? Tak jedině u nás!

Ať už jste muž či chlap, kluk či starší pán, nebo i žena či dívka, tak určitě je to pravé místo https://www.onlinechlap.cz/gastronomie/, kde najdete veškeré potřebné informace, které se týkají gastronomie. Kromě spousty zajímavých článků se tam občas najde i nějaký ten recept, který dokáže zasytit a zároveň splňuje i všechny požadavky na zdravou a vyváženou stravu, což je zejména dneska určitě třeba, abyste dlouho vydrželi!
připravená zelenina v zapékací míse
Teprve teď totiž naše populace začíná poprvé zakoušet důsledky chemicky upravovaných pokrmů, levného závodního stravování a dalšího. Ne všechno, co je za dobrou cenu, je dobré pro naše tělo. Jen si vezměte, jak se asi tak vaří v těch velkých závodech nebo ve fast-foodech, kterými je svět úplně posedlý? No žádná sláva to není, o tom ví své ti, kteří tam nějakou dobu pracovali. Za celý den se olej na smažení vymění dvakrát, kuře je sice od farmářů, ale nadupané steroidy a antibiotiky, všechno je rozmrazované a poté šokem přesmažené až do zapomenutí. Jako přílohu dostanete nejčastěji přesmažené slané hranolky s vysokým procentem akrylamidu, který vám zadělá na pořádnou karcinogenní patálii. Alternativou je údajně zdravý salát, kde přinejlepším dostanete alespoň čerstvou zeleninu s trochou zálivky za sedmdesát korun.
Teriyaki losos s hůlkami a posypaný řasami
A ani v těch levných restauracích to není žádná sláva. Devadesát procent jídel je zmraženo, pochází z pochybných zdrojů nebo je už nějaký ten týden zabalené v igelitu v ledničce. Jestli si myslíte, že se v levných restauracích dělá něco „poctivě“, tak to jste na pořádném omylu.

Přesně proto by měl každý umět vařit, každý by se měl navíc naučit stravovat zdravě a chutně. Spousta receptů je zdravá, chutná a ještě k tomu nahradí takovou tu hříšnou chuť přesmažených pokrmů. Dokonce i ty jdou dělat daleko lépe a zdravěji, pokud se tedy přesmaženého nechcete vzdát, byť by vaše játra, játra a další vnitřnosti jásaly tři dny a tři noci.