Na doplňcích opravdu záleží

Věnujete dostatečnou pozornost výběru vhodné kabelky k vašemu každodennímu outfitu? Někdy je to trochu zdržující záležitost, kterou ale nelze podcenit. Výběr doplňků totiž může velmi pozvednout, nebo naopak zcela “zabít” váš sebelepší stylistický záměr. Proto doporučujeme vlastnit raději méně kousků, které ale budou kvalitně zpracované a zastoupí základní odstín hnědé, černé a například červené barvy, jež ladí s mnoha dalšími odstíny. Určete si také různé, ideálně tři velikosti kabelek. Jistě upotřebíte model větších rozměrů vhodný do zaměstnání, nebo na volnočasové, či společenské akce.Všechny jmenované typy můžete objednávat na, kde se setkáte také s nabídkou peněženek a kosmetických taštiček, které na vaše přání ozdobíme originální ruční malbou, nebo vyrazíme vaše iniciály v podobě zlaceného monogramu.
Žena v klobouku stojící u plotu s kabelkou v ruce
Modely jsou šité z kůže RUGA, PALMELLATO a SAFIÁN. Právě safiánová kůže se vyznačuje vysokou odolností proti otěru a škrábancům, a dokonce dokáže odpuzovat i kapky vody, takže je s oblibou využívána na výrobu kosmetických taštiček v mnoha barevných odstínech, které ladí s barvou kabelek. Naleznete zde i vytlačený krokodýlí vzor, jenž se uplatňuje zejména na minikabelkách ve stylu hravých sedmdesátých let. Tyto modely se vyznačují půlkulatým tvarem, pevným dnem, a tehdy velmi módními robustními uchy.
Červená malá kabelka
Tahle taštička vynikne jak zavěšená na vašem předloktí, tak i na delším odnímatelném popruhu přes rameno. Pokud vás čeká společenská sezóna, jistě se vám hodí decentní psaníčko v krásných pastelových barvách, jež krásně padne do ruky a podtrhne slavnostní róbu.
Neponechávejte výběr kvalitní kabelky, či jiného módního koženého doplňku náhodnému nákupu a vybírejte s rozvahou precizně a do detailu vypracované kousky z našeho obchodu. Vybírejte originální zboží za zajímavé akční ceny!